uw huidige locatie:  Home > Skylights

Vragen

Is het mogelijk om een bedrijfspand uit te lichten in kleur?
Hoe vestig ik meer aandacht op ons bedrijfspand?
Weten onze klanten wel waar we gevestigd zijn?
Zouden ze het evenement wel kunnen vinden?
Die stralen in de lucht, zijn dat lasers?
Kan dat ook bij ons in de stad?

Aha....Dus u bent op zoek naar iets speciaals!!

Onze prijzen zijn exclusief BTW, maar inclusief KIPPENVEL

Lees meer...

Nieuw bij SkyLights

Waren wij enkele weken geleden nog druk bezig met de laatste tests van dit nieuwe spectaculaire product, eindelijk is het zover !!

Met trots presenteren wij u de:

DMX SkyLight 2008

Dit nieuwe product is ontworpen door fabrikant JHM-Lighting in samenwerking met Skylights.

Een SkyRose of Zoeklicht is beperkt te programmeren, deze DMX SkyLight laat zich enkel beperken door de creativiteit van de gebruiker !!
JHM Skylight 2008, DMX aanstuurbaar, Waterdicht, Full Colour Sensatie voor buiten !!
Eindelijk een Betaalbare, Full Colour, DMX aanstuurbare ,Waterdichte, High Power MovingHead

Lees meer...

JHM Zoeklichten

Zoeklichten zijn een onmisbaar onderdeel van elk openlucht verlichtings project. Rustig heen en weer bewegend door de hemel, met uw project als middelpunt. De inzet van zoeklichten maakt uw project af  op de manier zoals het hoort. Vanuit de verre omgeving trekken deze spectaculaire lichtbundels mensen naar zich toe alsof ze gehypnotiseerd zijn. Een bijzondere ervaring om te mogen aanschouwen, maar een onvergetelijk en uniek gevoel om ze op uw eigen project in te kunnen zetten.Lees meer...

CityColour

De JHM City Colour is uw ideale partner voor het kleurrijk uitlichten van grote objecten zoals: bruggen, landschappen, gebouwen, kunstwerken en andere objecten. Werd deze specialistische branche,  beter bekend als "Architectural Lighting" vroeger begrenst door de techniek, tegenwoordig is Creativiteit de enige beperking. Dit compacte, zeer veelzijdige product maakt het kleurrijk uitlichten van bijna elk object mogelijk.  Of het nu om een toren van 150 meter hoog gaat, of om een bedrijfspand van 500 meter lang, onze JHM City Colours staan garant voor het kleurrijke resultaat waar u gehoopt had.

De JHM City Colour kleurt uw pand !!
Effect van de JHM City Colour

Lees meer...

Sky Rose

Een Sky Rose is het bekendste middel om lichtstralen in de lucht te krijgen, makkelijk te installeren en scherp geprijst, kortom  een ideale aandachts trekker voor uw horeca gelegenheid, bedrijf, discotheek of evenement. Vanuit de wijde omgeving weten uw gasten u makkelijker te vinden, de stralen brengen hen waar ze zijn moeten...bij u voor de deur.

Ook al hebben wij spectaculairdere producten in ons assortiment, de SkyRose blijft een goede oplossing voor een scherpe prijs.

Te huur vanaf €75,- per dag
 JHM Sky Rose 1200 Hmi voor Discotheek, Horeca, Zalenverhuur of Evenement


Lees meer...

Betrouwbaarheid

Aangezien wij ons zeer goed beseffen dat dit soort projecten vaak éénmalige gebeurtenissen zijn, streven wij altijd naar de hoogst mogelijke kwaliteit, zoals u van ons mag verwachten. Het huren van Zoeklichten, City Colours, DMX Skylights of een enkele SkyRose geeft u toegevoegde waarde, zonder dat u zich ergens zorgen om hoeft te maken.

.....Service bieden en Kwaliteit leveren, kan dat wel met zulke scherpe prijzen?.....

.....Wij investeren graag in een succesvolle samenwerking!!.....Lees meer...