uw huidige locatie:  Home > Projecten

Plan Nederland


Voor Plan Nederland heeft Skylight ook dit jaar weer de projectie verzorgd voor wereld meisjesdag. Deze keer was de locatie "de Beurs van Berlage" in Amsterdam.
Naast de gevel projectie hebben wij tevens het gebouw verlicht aan 2 kanten.

Laserstraal Tetem Enschede


Voor Peter Vink hebben wij zijn kunstwerk gerealiseerd. Na maanden van overleg, planning en voorbereiding hebben wij de Laserstraal geplaatst op de 33 meter hoge schoorsteenpijp van "Tetem". Dit Lasersysteem is vanzelfsprekend geen standaard Laser, wij hebben dit systeem ontworpen en gebouwd met Advanced Lasershow Design. De Weersbestendige behuizing is voorzien van Klimaat controle en speciale lenzen om de straal zo dun mogelijk te houden op de afstand van 1.5 km
 


Lees meer...

Cunera Toren te RhenenLees meer...

Creatief, Origineel en Drijvend

Wanneer u een orgineel idee wilt toevoegen aan uw openlucht concert of ander outoor evenement,  hebben wij misschien een spectaculair idee voor u !!

Wij kunnen u ÚÚn of meerdere drijvende pontons leveren voorzien van Zoeklichten, City Colours en DMX Skylights.


Op ÚÚn ponton staan bijvoorbeeld:
- 2x City Colours van 2500 Watt.
- 4x Zoeklichten van 5000 Watt
- 4x DMX Skylights van 5000 Watt (nieuw)

Vraagt u zich af hoe dat er ongeveer uit zal zien?

Lees meer...

Molen in Schiedam verlicht met LED


Deze Schiedamse molen, de Kameel genaamd hebben wij voorzien van LED verlichting. Deze molen is hellemaal in oude stijl herbouwd op deze plaats en staat nu ook weer in het licht.
Op de andere molens in Schiedam wordt momenteel nog gebruik gemaakt van 8 bouwspots van 500 Watt, en dat is natuurlijk niet meer van deze tijd. Bij dit project, dat mede mogelijk gemaakt door EON, hebben wij een besparing gerealiseerd van meer dan 90% door toepassing van 16 Warm Witte LED spots met een vermogen van 20 Watt. Voor meer info over de gebruikte JHM Floodlights kunt u terecht op: www.JhmLighting.nlLees meer...

Zoeklichten tijdens GDFBVoor hetGDFB ( Graphic Design Festival Breda ) hebben wij de Zoeklichten van dit project geleverd en ge´nstalleerd. Voor dit project werd op de gevel een realtime "nieuws stroom" geprojecteerd deze projectie liep visueel door tot aan de hemel met behulp van 7 Zoeklichten. De nieuws stroom kon met een paneel op straat door de voorbijgangers be´nvloed worden.Links:
Organisatie van GDFB: http://www.graphicdesignfestival.nl
Interactieve Projectie:  http://www.lust.nl


Lees meer...

Contact by Phone

Voor telefonische aanvragen kunt u contact opnemen op:
084 8 38 16 02


Please contact us at:
+31 84 8 38 16 02