uw huidige locatie:  Home > Projecties > Grootbeeld Projectie

Dealer van Stark Architectural Projectors

Met trots kunnen wij melden dat www.SkyLights.nl tegenwoordig dealer is van Stark voor de Benelux. Het Italiaanse bedrijf Stark maakt al jaren projectors voor architectural en interactieve projecties. Op deze website zult u de komende tijd dan ook steeds meer informatie vinden over Stark producten in ons assortiment. Voor meer informatie over Stark Projectors kunt u ook terecht op www.Stark1200.com. Bij de lees meer hieronder kunt u alvast een voorproefje zien van de kracht van Stark ! 
 


Lees meer...

Stark Architectural Projectors


SkyLights.nl gebruikt Stark projectors voor projecties van afbeeldingen op gebouwen. Hoe groter het gebouw, hoe groter ons plezier om het te verlichten. Vanzelfsprekend combineren wij projecties op gebouwen met Zoeklichten en/of laser om nog meer aandacht op uw boodschap te vestigen. Op deze website gaan wij de komende tijd nog veel meer projecten aan u presenteren. Voor een offerte kunt u contact met ons opnemen per telefoon, of door middel van een ingevuld contact formulier.

Lees meer...

Stark Projectors


Als leverancier van Stark Projectors voor zowel verkoop als verhuur kunt u bij ons terecht voor kwalitatief hoogwaardige projectors. Om een projectie tijdens de Olympische Spelen te kunnen verzorgen is een professionele projector een vereiste. Wanneer het aankomt op betrouwbaarheid, licht opbrengst en kwaliteit, is Stark uniek in zijn soort. Binnenkort kunt u op onze website nog veel meer informatie vinden over Stark Projectors, u kunt natuurlijk ook even kijken op www.Stark1200.com


Lees meer...

Contact by Phone

Voor telefonische aanvragen kunt u contact opnemen op:
084 8 38 16 02


Please contact us at:
+31 84 8 38 16 02