uw huidige locatie:  Home > Artikel details >

Laser Kerstboom Antenne Lopik , IJsselstein

Minder...

De Gerbrandy Toren te IJsselsteinTest Laser Kerstboom te Lopik
Aangezien er dit jaar geen lampjes opgehangen kunnen worden aan de antenne van Lopik (de Gerbrandy toren te IJsselstein) hebben wij het initiatief genomen om een de Grootste Kerstboom van Nederland te maken met behulp van Laserstralen. Na een eerste test op dinsdag 29 nov 2011 hebben wij op verzoek van RTV Utrecht een 2e test gedaan vrijdag 2 dec 2011. 

Ondanks dat de laserstralen goed zichtbaar waren vanaf de A2 en het in de directe omgeving van de toren een spectaculair gezicht was, wist RTV Utrecht weinig positiefs te melden. 

Dat het op minder grote afstand zichtbaar zou zijn wisten we bij voorbaat, echter bij de toren zelf zijn de laserstralen veel indrukwekkender dan de lampjes van de afgelopen jaren. Omdat Stichting Kerstboom er niet van overtuigd was dat de sponsors en donateurs deze Laser Kerstboom een goed alternatief zouden vinden hebben zij besloten niet verder te gaan met dit idee.

Helaas dit jaar dus géén Grootste Kerstboom van Nederland in IJsseltein, dit jaar blijft het donker. Bij "lees meer" kunt u nog genieten van de fotos van de test met laserstralen.


Test Laser Kerstboom te LopikTest Laser Kerstboom te IJsselsteinTest Laser Kerstboom te IJsselstein
De Laserstralen zijn goed zicht-
baar in de omgeving.
Spectaculair, telkens een ander
uitzicht!
Sponsor mogelijkheden op
de Gerbrandy toren
Test Laser Kerstboom te IJsselstein

Test Laser Kerstboom te IJsselstein
 Laserstralen vanaf 2
verdiepingen
9 laserstralen maken de kerstboom
compleet
De Gerbrandy Toren bij
daglicht.


Lees ook het volgende artikel:
 http://www.unieuws.nl/index.php?p=21779